Laatste nieuws

Veiligheid steigers

Beste leden,
 

We willen graag jullie aandacht vestigen op een belangrijke kwestie met betrekking tot de veiligheid op onze steigers. Met de zomer achter ons en de natte herfst- en wintermaanden voor de deur, is het van cruciaal belang dat we ervoor zorgen dat onze steigers veilig begaanbaar blijven.
 

Om deze reden hebben we onlangs nieuwe luiwagens geïnstalleerd bij verschillende lichtpunten op de steigers. Deze luiwagens zijn bedoeld om gladde plekken op de steigers aan te pakken en ervoor te zorgen dat we veilig kunnen blijven lopen en werken op de steigers, zelfs in natte omstandigheden.
 

Er zijn in totaal 10 luiwagens verdeeld over de steigers voor uw gebruik. Als u een aangegroeide gladde plek opmerkt, nodigen we u uit om de luiwagen te gebruiken om deze plekken te schrobben met wat zout water. Op deze manier kunnen we samen bijdragen aan de veiligheid op onze steigers.
 

Laten we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen om ervoor te zorgen dat onze steigers veilig blijven voor iedereen. Uw medewerking en waakzaamheid zijn van groot belang, vooral tijdens de komende maanden.
 

Bedankt voor uw aandacht en samenwerking.
 

Met vriendelijke groet,

Wsv bestuurslid Techniek
Andre Kooger