Laatste nieuws

Vaartocht WSV

Beste medewatersporters,

Ruim twee maanden geleden deed ik een aankondiging voor twee vaartochten: in het weekend van 15-16 juli naar de Pettemer Boei en voor een tocht Rond Texel en Vlieland in het weekend van 16-17 september. Dat het op 15 en 16 juli te hard waaide en ook nog eens uit het zuid-zuidwesten weten we misschien nog, die tocht werd afgelast…

De tocht Rond Texel en Vlieland staat nog steeds op de agenda, maar die datum valt in mijn vakantie, ik vaar die zelf niet mee… Ik heb Herman Speckmann gevraagd de organisatie daarvan op zich te nemen.

Inmiddels is er een geluid ontstaan om een “ouderwets weekend” (zaterdag weg, zondag terug) te organiseren. Dat zou dan kunnen plaatshebben op 23-24 september. Het tij is dat weekend goed genoeg om naar Vlieland of Terschelling te varen, en als het weer dát niet toelaat kunnen we als alternatief nog naar het IJsselmeer.

Voordat ik één en ander handen en voeten ga geven wil ik graag even polsen of en hoeveel belangstelling er is voor deze evenementen. 

Dus bij deze: als u belangstelling heeft voor óf de Ronde om Texel en Vlieland, óf het weekend weg op 23 september (of allebei), laat mij dat dan even weten. Bij voldoende belangstelling wil ik graag e.e.a. gaan regelen.

Met vriendelijke groet,

Rob Arensman

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.