Laatste nieuws

Vacature en aankomst Zouterik

Vacature:
Het huidige bestuur is op zoek naar nieuwe bestuursleden. In de laatste ALV is aangegeven dat een aantal bestuursleden tegen het einde van de termijn aanzit, versterking van het huidige bestuur is op korte termijn gewenst.
 Wat zoeken we: enthousiaste varende leden, met hart voor de watersport en onze vereniging. Wil je je inzetten voor het jeugdzeilen, wil je meedenken over de nieuwe steigers, denk ja dat je vanuit je achtergrond een zinvolle bijdrage kunt leveren in het bestuur en de toekomst van de WSV. Er zijn diverse bestuurstaken in of aan te vullen, afhankelijk van wie zich aan biedt.  We vergaderen zo ongeveer 1 x per maand, en tussendoor is er regelmatig contact en overleg over de diverse zaken die het dagelijks reilen en zeilen van de vereniging aangaan. 

Wat bieden we; helaas;  geen salaris, geen korting op je liggeld, wel maatschappelijke betrokkenheid en een zinvolle invulling van je vrije tijd. In tegenstelling tot veel watersport verenigingen in het land is de WSV nog steeds een stabiele vereniging met ongeveer 400 leden en  220 ligplaatsen en zo nu en dan zelfs een wachtlijstje voor nieuwe schepen. Heb je zin om je een paar uur/dagdelen per maand in te zetten voor de WSV, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
 
 
Thuiskomst Zouterik ( save de date)
8 oktober komt de Zouterik na een wereldreis van 4 jaar weer aan in haar thuishaven in Oudeschild. U bent uiteraard van harte welkom om Tjaart, Mariska, Linde en Berber binnen te halen die dag. Zodra het tijdstip van aankomst duidelijk is zal dit via de website en/of een nieuwsbrief bekend worden gemaakt.  Bestuur
Wsv Texel